Fa uns dies vaig anar a una conferència organitzada per Widephoto sobre nous llenguatges fotogràfics. A part de la bona dosi d'informació, vam estar parlant del fet de que aquests artistes s'estàn divertint experimentant a través del llenguatge. I això sempre és inspirador.
CREMA DE CARABASSA PLANA
Plana
perque no té cap més ingredient que ella mateixa. Una bona base per
sumar-hi tot el que et ve de gust, o res.
Ingredients:
Una
Carabassa.
Una
Cullarada de cafè de llavors de mostassa.
Una mica d'oli d'oliva o de coco (que li dóna un gust més exòtic)
Una mica d'oli d'oliva o de coco (que li dóna un gust més exòtic)
Peles
i talles la carbassa. En
una olla amb un raig d'oli salteges la carabassa i les llavors. Un
cop daurada la cobreixes amb aigua (a més aigua més líquida) i
quan al punxar-la amb una forquilla està tova ja ho pots triturar
tot. Amb un raig de crema de llet d'avena i una picada d'anous i
julivert està boníssima.
Propietats
de la carabassa aquí.
PATÉ
DE REMOLATXA
Ingredients:
Un
manat de remolatxes.
Una
tassa d'anacards prèviament remullats durant 4h aprox (així es
potencia el contingut nutricional i és més saludable).
Una
cullerada de cafè de cúrcuma.
Una mica de sal.
Un raig d'oli d'oliva.
Una mica de sal.
Un raig d'oli d'oliva.
Sense
pelar poses les remolatxes en una olla i les cobreixes amb aigua i
tapes. Igual que amb la carabassa estàn a punt quan al punxar-les
estàn toves. La diferència és que tarden més. Treus les
remolatxes i ara si, les peles. Veuràs que pessigant la pell surt
fàcilment, i et taques les mans d'un granat preciós. Reserves
l'aigua perquè potser després la necessitaràs. Escorres els
anacards. Amb un minipimer o una trituradora barrejes les remolatxes,
els anacards i la cúrcuma. Si veus que queda massa espèssa hi pots
afegir una mica de l'aigua que has fet servir per bullir les
remolatxes. Un punt de sal si vols i voilà, una pasta. Pots fer
entrepans vegetals amb paté de remolatxa, o utilitzar-la com si fós
un hummus amb verdures o crakers, pot ser un acompanyament a una
amanida...
Gràcies
LaLa per la inspiració.
Propietats
de la remolatxa aquí.
CRÈME DE LA CRÈME
Few days ago I went to a conference organized by Widephoto about new photographic languages. Besides the big information dose, we talked about the fact that this artists are having fun experimenting through the lenguage. And that's always inspiring.
Few days ago I went to a conference organized by Widephoto about new photographic languages. Besides the big information dose, we talked about the fact that this artists are having fun experimenting through the lenguage. And that's always inspiring.
PLAIN PUMPKIN CREAM
"Plain"
because there is nothing else than herself. A perfect base to add
whatever you feel, or just nothing.
Ingredients:
A Pumpkin.
A
cofee spoon of brown mustard seeds.
A bit of olive oil or coconut oli (the exotic taste).
A bit of olive oil or coconut oli (the exotic taste).
Peel
and chop the pumpkin. In a pan with a bit of oil sauté
the pumpkin and the mustard seeds. Once
gold, cover with water (as more water more liquid will be). When you
prick it with a fork and is soft, you can smash everything. With a
dash of oat cream milk, some crushed nuts and parsley is delicious.
Pumpkin
properties here.
BEETROOT
PÂTÉ
Ingredients:
A
bunch of beetroots.
A
cup of soaked cashews previously for 4 hours (this enhances the
nutritional content and is healthier)
A
teaspoon of turmeric.
A bit of salt and olive oil.
A bit of salt and olive oil.
Put
the unpeeled beets in a pot and cover them with water. As with the
pumkin, they are ready when you prick them with a fork and they are
soft. The difference is that they take longer. Remove the beets and
don't throw the water, you might use it later. If you pinching the
skin out you'll see how easily is to peel them and you will taint
your hands of a beautiful garnet. Drain the cashews. With a blender
mix the beets, the cashews and turmeric. If is too thick you can add a bit of that water you used to boil the beetroots. A pinch of salt if you want
and voila, a paste. You can use it in sandwiches, or deep in it it
like a hummus with vegetables or crackers, can be an salad side
friend...
Thanks
to Lala for the inspiration.
Beetroot
properties here.
Turmeric
properties here.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada